Select Page

Privacy and Cookie Policy (English and Dutch)

Privacy statement HOUSINGAGENT.com B.V.        May 25th 2018

Introduction 
HOUSINGAGENT.com processes Personal Data under the responsibility of HOUSINGAGENT.com B.V. Due to the nature of our services, HOUSINGAGENT.com has certain information about you. In this Privacy Statement we explain which (personal) data HOUSINGAGENT.com processes, when and for what purposes.

We believe it is important to ensure that our service is simple, personal and reliable. That is why we are constantly looking for ways to improve our services where necessary and to adapt them as much as possible to your personal needs.

In addition, we attach great importance to protecting the personal information that you provide to us. is therefore careful with your data and ensures that every processing of data complies with applicable laws and regulations. When processing the data, we respect your privacy, for example by complying with the General Data Protection Regulation (GDPR). ApplicabilityThis Privacy Statement applies to the processing of data by HOUSINGAGENT.com B.V. and by its subsidiaries and related labels of HOUSINGAGENT.com Information can be exchanged between subsidiaries.

 

Processing
HOUSINGAGENT.com processes the personal information provided by customers and potential customers (hereafter: “Personal Data”), as well as data obtained from the visits and use of the websites of HOUSINGAGENT.com B.V., including www.housingagent.com, www.housingagency.com  and www.housingagents.com.

 

1. When is HOUSINGAGENT.com B.V. collecting Personal data?HOUSINGAGENT.com collects Personal Data if you notify us of your interest in our services, if you use our mediation services and advertisement services, if you inquire by phone or e-mail, ask a question via the chat function, visit our website, or enter into contact with us in any different way.

2. What Personal Data does HOUSINGAGENT.com collect?
When you become a customer/client of HOUSINGAGENT.com we collect contact details such as (company)name and logo, profile photo, gender, address, place of residence and country, telephone number(s), e-mail address, website addresses, Chamber of Commerce number and V.A.T. number. HOUSINGAGENT.com does this also when you request information about our products, ask a question, chat with us, respond to our website or social media or come into contact with us in a different way.

In addition to the Personal Data that you provide to HOUSINGAGENT.com, HOUSINGAGENT.com may collect, record and process additional Personal Data about the use of our website(s). This concerns data about the equipment you use, such as an IP address, the version of the operating system, and settings of the device you use to visit the website, as well as data about the use of the website, such as the time on which you visit us and the topics you view. This data is recorded and used for analysis of visitor and click behavior on the website. In some cases Personal Data may be validated by HOUSINGAGENT.com or combined with information from external sources. This is how HOUSINGAGENT.com keeps its database up-to-date.

3. For what purposes does HOUSINGAGENT.com collect Personal Data?HOUSINGAGENT.com collects Personal Data for:• advising and mediating for a service or product;• preparing the agreement to which we mediate for;• compliance of legal obligations;• (direct) marketing purposes;• dealing with disputes, questions and complaints;• optimizing the functionalities of the website(s);• analyzing and improving our services.

4. Your rights: correction, access, deletion, resistance and data portabilityYou can at any time and without charges review your data provided at HOUSINGAGENT.com B.V. be processed and, if desired, you can modify or delete your data. For this you can contact HOUSINGAGENT.com B.V. via the telephone number +31 (0) 20 – 77 23 915 or privacy@housingagents.com  You can also object to receiving specific information about our services that we offer by e-mail or telephone. If you do not wish to receive information about our products or services, you can inform us via the e-mail address privacy@housingagents.com. For digital information that you receive from us, you can also unsubscribe via the latest received e-mail. We are unable to unsubscribe you for information that we are legally obliged to send to you. You may also ask us to delete your data from the database. Realize that we cannot always comply to this. For example, if you ask us not to contact you for marketing, we need to remember your name to be able to exclude you from our future campaigns. If we do not comply to your request, you will receive our response.

5. How does HOUSINGAGENT.com secure personal data?

SecurityHOUSINGAGENT.com takes appropriate technical and organizational measures to protect your Personal Data against unauthorized access, (unintentional) destruction or distribution or any other form of unlawful processing of your Personal Data. Personal data is stored on secure servers. Data is always sent encrypted, both to internal and competent external parties. Data has to be stored in the partner environment on our website. A limited group of employees of HOUSINGAGENT.com B.V. has access to your Personal Data in order to carry out their activities that are in line with the purposes as stated in Article 3 of this Privacy Statement.
Data storage
We do not store data longer than necessary for the purposes as mentioned above or to comply with legal (storage) obligations. Data can – possibly – be kept anonymous for longer period of time for statistical purposes.

Third parties / processors

HOUSINGAGENT.com may engage third parties in the performance of its services. Insofar as these third parties process Personal Data in the performance of their services, they do so in the capacity of processor for HOUSINGAGENT.com B.V. HOUSINGAGENT.com has taken technical and organizational measures to ensure that your data are processed exclusively for the above purposes. The relevant processor receives only the necessary information from HOUSINGAGENT.com and the service providers are obliged to protect your Personal Data. We conclude agreements with all processors in which we explicitly include this.

6. CookiesHOUSINGAGENT.com uses cookies to make its websites more personal and user-friendly. Cookies are text files that are stored on your hard drive containing information (for example, preferred settings) to facilitate a subsequent visit to our site. If you have set your browser settings so that the storage of cookies is avoided, then you may not be able to use some of our functionalities or services on the site. Click here to read more about our cookies.

7. Intellectual property rightsAll rights (including copyrights, trademark rights and any other intellectual property rights) to the information presented on this website/internet services (including texts, logos, illustrations and photos) are our property or are recorded with the permission of the relevant owner. It is not allowed to copy, multiply, forward, distribute, publish or to sell to third parties the material on this website/internet services, without our explicit consent.

8. Reporting obligation for data leaksSince 1 January 2016, the Reporting obligation for Data Leaks applies. This duty to report means that organizations must report immediately (within 72 hours) to the Dutch Data Protection Authority as soon as they have established a data breach. Have you discovered a (possible) data breach? Report this as soon as possible after you have found this data breach, to HOUSINGAGENT.com via privacy@housingagents.com. Mention in this e-mail your name, your organization (if applicable), your telephone number and a short description of the (possible) data breach

QuestionsIf you have questions or comments about this Privacy Statement, please let us know. You can contact HOUSINGAGENT.com via +31 (0) 20 -77 23 915 or via e-mail privacy@housingagents.comChange of Privacy StatementHOUSINGAGENT.com reserves the right to make changes to this Privacy Statement. We encourage you to consult this Privacy Statement regularly, so that you are informed of any changes.

Privacyverklaring HOUSINGAGENT.com B.V.         25 mei 2018

Inleiding

HOUSINGAGENT.com verwerkt Persoonsgegevens onder de verantwoordelijkheid van HOUSINGAGENT.com B.V. Door de aard van onze dienstverlening beschikt HOUSINGAGENT.com over bepaalde gegevens van je. In deze Privacyverklaring leggen wij uit welke (persoons)gegevens HOUSINGAGENT.com verwerkt, wanneer en voor welke doeleinden.

Wij vinden het belangrijk ervoor te zorgen dat onze dienstverlening eenvoudig, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening waar nodig te verbeteren en deze zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke behoeften.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het beschermen van de persoonlijke gegevens die je aan ons verstrekt. HOUSINGAGENT.com gaat dan ook zorgvuldig om met je gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking van gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Bij het verwerken van de gegevens respecteren wij je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Toepasselijkheid
Deze Privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van gegevens door HOUSINGAGENT.com B.V. en door haar dochtervennootschappen en bijbehorende labels, van HOUSINGAGENT.com. Tussen dochtermaatschappijen kunnen gegevens uitgewisseld worden.

Verwerking

HOUSINGAGENT.com verwerkt de door klanten en potentiële klanten verstrekte persoonlijke informatie (hierna: “Persoonsgegevens”), alsmede data verkregen vanuit bezoek en gebruik van de websites van HOUSINGAGENT.com B.V., waaronder www.housingagent.com, www.housingagency.com en www.housingagents.com.

  1. Wanneer verzamelt HOUSINGAGENT.com B.V. Persoonsgegevens?

HOUSINGAGENT.com verzamelt Persoonsgegevens als je aan ons doorgeeft interesse te hebben voor onze dienstverlening, als je van onze bemiddeling en advertenties gebruik maakt, als je informeert via de telefoon of e-mail, een vraag stelt via de chatfunctie, onze website bezoekt, of op een andere manier met ons in contact treedt.

  1. Welke Persoonsgegevens verzamelt HOUSINGAGENT.com?

Wanneer je klant wordt van HOUSINGAGENT.com verzamelen wij contactgegevens zoals (bedrijfs-)naam en logo, profielfoto, geslacht, adres, woonplaats en land, telefoonnummer(s), e-mailadres, website adressen, Kamer van Koophandel nummer en B.T.W. nummer. Dit doet HOUSINGAGENT.com ook als je informatie opvraagt, informeert naar onze producten, een vraag stelt, met ons chat, reageert op onze website of social media of op een andere manier met ons in contact treedt.

In aanvulling op de Persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan HOUSINGAGENT.com, kan HOUSINGAGENT.com aanvullende Persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over het gebruik van onze website(s). Het gaat hierbij om gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een IP-adres, de versie van het besturingssysteem, en instellingen van het apparaat dat je gebruikt om de website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van de website, zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. Deze gegevens worden geregistreerd en gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

In sommige gevallen kunnen Persoonsgegevens door HOUSINGAGENT.com worden gevalideerd of gecombineerd met informatie afkomstig uit externe bronnen. Zo houdt HOUSINGAGENT.com haar database up-to-date.

  1. Voor welke doeleinden verzamelt HOUSINGAGENT.com Persoonsgegevens?

HOUSINGAGENT.com verzamelt Persoonsgegevens voor:

  • het adviseren en bemiddelen bij een aanvraag van een dienst of product;
  • het voorbereiden van de overeenkomst waartoe wij bemiddelen;
  • het voldoen aan wettelijke verplichtingen;
  • (direct) marketingdoeleinden;
  • het behandelen van geschillen, vragen en klachten;
  • het optimaliseren van de werking van de website(s);
  • het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening.
  1. Jouw rechten: correctie, inzage, verwijdering, verzet en data portabiliteit

Je kunt te allen tijde en zonder kosten inzicht krijgen in je gegevens die door HOUSINGAGENT.com B.V. worden verwerkt en je gegevens desgewenst aanpassen of laten verwijderen. Hiervoor kun je contact opnemen met HOUSINGAGENT.com B.V. via het telefoonnummer +31 (0)20 – 77 23 915 of privacy@housingagents.com

Ook kun je bezwaar maken tegen het ontvangen van gerichte informatie over onze dienstverlening die we je per e-mail of telefoon aanbieden. Indien je het niet op prijs stelt om informatie over onze producten of diensten te ontvangen, kun je dit via het e-mailadres privacy@housingagents.com aan ons doorgeven. Voor digitale informatie die je van ons ontvangt, kun je je ook afmelden via de laatst ontvangen e-mail. Voor informatie die wij wettelijk verplicht zijn te versturen, kun je je niet afmelden.

Je mag ons ook vragen om je gegevens uit de database te wissen. Realiseer je wel dat wij hier niet altijd gehoor aan mogen geven. Als je bijvoorbeeld vraagt of wij je niet meer willen benaderen met marketing, moeten we jouw naam onthouden om je van onze toekomstige campagnes uit te kunnen sluiten. Als we geen gehoor geven aan jouw verzoek, verneem je van ons uiteraard de reden.

  1. Hoe beveiligt HOUSINGAGENT.com Persoonsgegevens?

Beveiliging
HOUSINGAGENT.com neemt passende technische en organisatorische maatregelen om je Persoonsgegevens te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang, (onopzettelijke) vernietiging of verspreiding of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking van je Persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bewaard op beveiligde servers. Gegevens worden altijd versleuteld verzonden, zowel aan interne als bevoegde externe partijen. In de partner-omgeving op onze website worden gegevens gehasht opgeslagen. Een beperkte groep medewerkers van HOUSINGAGENT.com B.V. heeft toegang tot jouw Persoonsgegevens om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren die in lijn zijn met de doeleinden zoals benoemd in artikel 3 van deze Privacyverklaring.

Bewaren
Wij bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden zoals hierboven benoemd of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen. Gegevens kunnen -geanonimiseerd- eventueel langer worden bewaard ten behoeve van statistische doeleinden.

Derden/ verwerkers

HOUSINGAGENT.com kan bij de uitvoering van haar dienstverlening derden inschakelen. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van hun diensten Persoonsgegevens verwerken, doen zij dit in hoedanigheid van verwerker voor HOUSINGAGENT.com B.V.. HOUSINGAGENT.com heeft technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat je gegevens uitsluitend voor bovenstaande doeleinden worden verwerkt. De betreffende verwerker ontvangt van HOUSINGAGENT.com alleen de noodzakelijke gegevens en de dienstverleners worden verplicht om je Persoonsgegevens te beschermen. Met alle verwerkers sluiten wij overeenkomsten waarin wij dit expliciet opnemen.

6. Cookies

HOUSINGAGENT.com gebruikt cookies om haar websites persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Cookies zijn tekstbestanden die op je harde schijf worden opgeslagen met daarin informatie (bijvoorbeeld voorkeursinstellingen) om een volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Wanneer je je browserinstellingen zo hebt ingesteld dat het opslaan van cookies wordt vermeden, dan is het mogelijk dat je van sommige van onze functionaliteiten of diensten op de site geen gebruik kunt maken. Klik hier om meer te lezen over onze cookies.

  1. Intellectuele eigendomsrechten

Alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en enig ander intellectueel eigendomsrecht) op de op deze website/internetdiensten gepresenteerde informatie (waaronder teksten, logo’s, illustraties en foto’s) zijn ons eigendom of zijn met toestemming van de betreffende eigenaar opgenomen. Het is niet toegestaan het materiaal op deze website/internetdiensten te kopiëren, te verveelvoudigen, door te sturen, te verspreiden, openbaar te maken of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

  1. Meldplicht datalekken

Sinds 1 januari 2016 geldt de Meldplicht Datalekken. Deze meldplicht houdt in dat organisaties direct (binnen 72 uur) een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens zodra zij een datalek hebben geconstateerd. Heb je een (mogelijk) datalek ontdekt? Meld dit zo snel mogelijk nadat je het datalek hebt geconstateerd, aan HOUSINGAGENT.com via privacy@housingagents.com . Vermeld in deze e-mail je naam, je organisatie (indien van toepassing), je telefoonnummer en een korte omschrijving van het (mogelijk) datalek.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over deze Privacyverklaring dan horen wij dit graag. Je kunt deze richten aan HOUSINGAGENT.com, via +31 (0)20 –77 23 915 of per e-mail privacy@housingagents.com .

Wijziging van Privacyverklaring

HOUSINGAGENT.com behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan deze Privacyverklaring. Wij raden je aan deze Privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte blijft.

 25 mei 2018

 

 ———————————————————————–

Cookie statement                (English&Dutch)

HOUSINGAGENT.com B.V. uses cookies to make all its websites, including www.housingagent.com, www.housingagency.com  and www.housingagents.com  more personal and user-friendly. Below you can read which cookies we place and how you can make a choice in this.

What are cookies?
The website of HOUSINGAGENT.com uses cookies. A cookie is a small file that is sent along with pages of a website and stored by the browser on your hard disk. Cookies often serve for identification, collecting static data about your visit to the website or personalizing it. In addition to these cookies placed by us that are necessary for the websites to work correctly, you can also receive cookies from other parties (so-called third party cookies).

Why does HOUSINGAGENT.com use cookies?

We use cookies to make the website more user-friendly for our visitors and to remember your settings and preferences. In addition, we use cookies for integration with social media channels such as Twitter and Facebook and for other marketing purposes.With the help of cookies, we ensure that when you visit our website you do not repeatedly receive or need to enter the same information. We also use cookies to display personalized banners on various partner sites and to keep track of our website statistics.

Functional cookies

HOUSINGAGENT.com uses cookies to make (full) use of the website possible. Functional cookies are necessary for the proper functioning of our website, for example cookies that support chat functions and remember login data.

Cookies for website analysis

HOUSINGAGENT.com uses Google Analytics to collect information about, for example, the date and time when someone visits our websites and which pages you view on them. We use this data to improve our sites, to compile ‘traffic’ statistics (such as the times of the day or the days in the week when the websites attract the most visitors) and the popularity of the different parts of the website. site. HOUSINGAGENT.com only uses this data aggregated and cannot trace it back to a computer or individual.
Social media cookies

We use cookies for social media integration. To see what social media platforms do with personal data, you can view the privacy statements of Facebook, Twitter, Google+, Instagram and LinkedIn.

Cookies for marketing purposes

This way we can send our offers and offers via partner sites. This allows us to reward our partner sites fairly for their contribution to a possible sale. The cookies of partner sites are deleted after a maximum of thirty days. You do not notice much of it yourself. In addition to the aforementioned purposes, other external parties can also provide their cookies. These are often used by the partners to analyze which websites their users are active on and how they can present their services.

Personalizing advertising (advertising cookies)

HOUSINGAGENT.com uses retargeting from Google (Doubleclick) and Facebook for its websites. We use this technique to make the offer more interesting. For example, it is possible to offer people who have already shown an interest in campaigns or activities of HOUSINGAGENT.com on other websites relevant advertisements. The display of these advertisements on pages of partners is done with the help of cookies and an analysis of earlier usage behavior.

Removing cookies

If you wish, you can disable cookies via the browser. Keep in mind that some of the functionalities of our website will not be available.

You can delete cookies yourself as they are stored on your computer.

By these links below you will find specific information about refusing cookies for the most commonly used browsers:

Cookies and Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Cookies and Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Cookies and Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Cookies and Opera:
http://help.opera.com/Linux/10.10/en/cookies.html

List of Cookies

Cookie name Information
1P_JAR / APISID / NID / SID These cookies are used by Google to display customized ads on Google sites based on recent searches and previous interactions.
AID These cookies link your activities to other devices on which you previously logged in to your Google Account. Based on this, the ads you see on your devices are coordinated and conversion events are measured.
CONSENT Used to store which cookie preferences you have for this website.
DSID / IDE DoubleClick cookies: Used to make advertisements more attractive.
MUID / MUIDB / _uetsid Cookies from Bing. This cookie is used to collect information about our website. We use the information to compile reports and to improve the site. The cookie collects information in an anonymous form, which enables us to provide information.
HSID / SIDCC Protect users data against unauthorized access
OGPC Google places a cookie to measure clicks and requests in order to optimize our advertising campaigns.
PHPSESSID A cookie without personal data. This cookie is used to display notification on certain pages when you try to process a form.
SAPISID Collect an embedded YouTube video visitor information and custom preferred settings.
UULE Google Analytics Remarketing. We measure the behavior on our website in order to offer you more personal content
_ga / _gid Google Analytics. With this tool we measure and analyze, among other things, how users use our website and which pages are popular. With this information we improve our website.

Cookieverklaring

HOUSINGAGENT.com B.V. gebruikt cookies om al haar websites, waaronder www.housingagent.com, www.housingagency.com en www.housingagents.com  persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Hieronder lees je welke cookies wij plaatsen en hoe je hierin een keuze kunt maken.

Wat zijn cookies?

De website van HOUSINGAGENT.com maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser op je harde schijf wordt opgeslagen. Vaak dienen cookies voor identificatie, het verzamelen van statische gegevens over je bezoek aan de website of het personaliseren ervan. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de websites correct te laten werken, kan je ook cookies van andere partijen ontvangen (zogenaamde third party cookies).

Waarom gebruikt HOUSINGAGENT.com cookies?

Wij gebruiken cookies om de website gebruikersvriendelijker te maken voor onze bezoekers en om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Daarnaast gebruiken wij cookies voor integratie met social mediakanalen zoals Twitter en Facebook en voor overige marketingdoeleinden.

Met behulp van cookies zorgen we ervoor dat bij een bezoek aan onze website je niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Ook gebruiken wij cookies om gepersonaliseerde banners te laten zien op verschillende partnersites en om onze websitestatistieken bij te houden.

Functionele cookies

HOUSINGAGENT.com maakt gebruik van cookies om (volledig) gebruik van de website mogelijk te maken. Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van onze website, denk aan cookies die chatfuncties ondersteunen en inloggegevens onthouden.

Cookies voor website-analyse
HOUSINGAGENT.com maakt gebruik van Google Analytics om informatie te verzamelen over bijvoorbeeld de datum en de tijd waarop iemand onze websites bezoekt en welke pagina’s je daarop bekijkt. We gebruiken deze gegevens om onze sites te verbeteren, om ‘traffic’-statistieken samen te stellen (zoals de tijden van de dag of de dagen in de week waarop de websites de meeste bezoekers trekt) en om de populariteit van de verschillende onderdelen van de site te meten. HOUSINGAGENT.com gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een computer of individu.

Social media cookies
We gebruiken cookies voor social media integratie. Om te zien wat social media platformen met persoonsgegevens doen kan je de privacyverklaringen van Facebook, Twitter, Google+, Instagram en LinkedIn inzien.

Cookies voor marketingdoeleinden
Op deze manier kunnen we onze aanbiedingen en aanbiedingen via partnersites sturen. Hiermee kunnen we onze partnersites eerlijk belonen voor hun bijdrage aan een eventuele verkoop. De cookies van partnersites worden verwijderd na maximaal dertig dagen. Je merkt er zelf dus weinig van.

Naast bovengenoemde doeleinden kunnen overige externe partijen hun cookies meegeven. Veelal worden deze gebruikt door de partners om te analyseren op welke websites hun gebruikers actief zijn en hoe zij hun diensten kunnen presenteren.

Personaliseren van reclame-uitingen (reclame cookies)
HOUSINGAGENT.com maakt voor haar websites gebruik van retargeting van Google (Doubleclick) en Facebook. We gebruiken deze techniek om het aanbod interessanter te maken. Zo is het mogelijk om mensen die al eerder interesse hebben getoond in campagnes of activiteiten van HOUSINGAGENT.com op andere websites relevante reclame-uitingen aan te bieden. Het weergeven van deze reclame-uitingen op pagina’s van partners gebeurt met behulp van cookies en een analyse van eerder gebruiksgedrag.

Verwijder cookies

Wanneer je dat wil kan je cookies uitzetten via de browser. Houd er wel rekening mee dat een deel van de functionaliteiten van onze website dan niet beschikbaar zal zijn.

Cookies kan je zelf verwijderen omdat deze op je computer zijn opgeslagen.

Via de links hieronder vind je specifieke informatie over het weigeren cookies voor de meest gebruikte browsers:

Cookies en Internet Explorer, zie:
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Cookies en Firefox, zie:
https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-informatie-websites-computer-opgeslagen

Cookies en Google Chrome, zie: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl

Cookies en Opera, zie:
http://help.opera.com/Linux/10.10/nl/cookies.html

Lijst van Cookies

Cookie naam Toelichting
1P_JAR / APISID / NID / SID Deze cookies worden door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
AID Deze cookies linken je activiteiten op andere apparaten waarop je eerder bent ingelogd op je Google-account. Op basis hiervan worden de advertenties die je op je apparaten te zien krijgt gecoördineerd en worden conversiegebeurtenissen gemeten.
CONSENT Wordt gebruikt om op te slaan welke cookie voorkeuren je hebt voor deze website.
DSID / IDE Doubleclick cookies: Wordt gebruikt om advertenties aantrekkelijker te maken.
MUID / MUIDB / _uetsid Cookies van Bing. Deze cookie wordt gebruikt om informatie over onze website te verzamelen. We gebruiken de informatie om rapporten samen te stellen en om de site te verbeteren. De cookie verzamelt informatie in een anonieme vorm, die ons in staat stelt om informatie te verstrekken.
HSID / SIDCC Beschermd gebruikers data tegen ongeauthorizeerde toegang.
OGPC Google plaatst een cookie om clicks en aanvragen te kunnen meten om zo onze advertentiecampagnes te optimaliseren.
PHPSESSID Een cookie zonder persoonlijke gegevens. Deze cookie wordt gebruikt om melding op bepaalde pagina’s te weergeven als je een formulier probeert te verwerken.
SAPISID Een ingesloten Youtube-video verzamelt
bezoekersinformatie en aangepaste
voorkeurinstellingen.
UULE Google Analytics Remarketing. Wij meten het gedrag op onze website om je vervolgens persoonlijkere content aan te kunnen bieden.
_ga / _gid Google Analytics. Met deze tool meten en analyseren wij onder andere hoe gebruikers onze website gebruiken en welke pagina’s populair zijn. Met deze informatie verbeteren wij onze website.